Op reis met Mythic Makes naar Eallum

Op reis met Mythic Makes naar Eallum

Afgelopen weekend was de eerste editie van Eallum, voor ons de eerste keer staan op een outdoor evenement! Al vroeg in de ochtend vertrokken we vanuit Utrecht richting Dordrecht om in de Biesbosch de stand op te bouwen. Met de ervaring van de week daarvoor, Fantasy Fest in de Broodfabriek, kwamen we goed voorbereid op de locatie aan waar we begonnen met de stand opbouw.

We willen onze stand er zo uitnodigend mogelijk uit laten zien zodat mensen zo veel mogelijk onze handgemaakte producten juist op willen pakken! Dit in tegenstelling tot plekken waar de producten fragiel zijn en juist niet aangeraakt horen te worden. We willen bezoekers niet alleen een product geven, maar een ervaring, een speelmaatje. 

Ook bij Eallum was het weer lekker gezellig bij onze stand! Iedereen was onder de indruk van de leuke beestjes die we hadden liggen. De liefde die wij in onze producten stoppen werd erg gewaardeerd door de bezoekers.

Doordat het zo druk was bij de stand, hebben we zelfs overdag en in de avond nog een paar draakjes bij gemaakt. Daardoor waren we op de zondagochtend op Eallum een tiental draakjes aan het schilderen zodat we nog zoveel mogelijk mensen een draakje ter adoptie konden aanbieden.

Bezoekers met hun draak weg zien huppelen van blijdschap, is het leukste gift die wij als standhouders kunnen krijgen! En wij hebben al heel veel leuke nieuwe ideeën voor onze stand(aankleding) voor toekomstige evenementen.

Bedankt voor deze mooie ervaring en tot de volgende keer!

Alexandra & Hans (rechts) samen met Bianca & Rowan (links)

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.