Mythisch Tevreden Klanten

Based on 25 reviews
100%
(25)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
Mythic Makes
LadyMegora
Love, love, love!!

In augustus 2023 ben ik Mythic Makes voor het eerst tegengekomen op Festival Middeleeuws Winschoten. Gelijk was ik helemaal verkocht met de leuke draakjes die ze verkopen. Super goede en leuke service, super goede kwaliteit en mooie, diverse kleurencombinaties.

Als hobbyschrijfster zullen deze draakjes de inspiratie vormen voor mijn verhalen. Hier zelfs 2 draken (Moon Dragon en Zwart-Rode Gemstone Dragon) naar wens laten maken. Tijdens het ontwerp en print proces op de hoogte gehouden en was zeer leuk en interessant om dat te zien.

Ik ben echt superblij met mijn (tot nu toe) 6 draakjes, maar er zullen zeker meer bij komen :D

S
Mythic Makes
Susanne Bakker
Te gek!!

Inmiddels trotse bezitter van 2 draken. Een baby edelsteen draak en een volwassen bosdraak. Ook onze dochter van 4 jaar heeft haar eerste draakje in bezit. Een vlinderdraakje en ze is er zo wijs mee. Ze zien er prachtig uit! En maken hier echt deel uit van het gezin! Er gaan er vast nog meer een goed huisje krijgen bij ons.

K
Mythic Makes
Kira Kuijvenhoven
Top service en goede kwaliteit!

Voor loodje cadeautje wilde ik een draak bestellen. Nu had ik mijn moeder, met wie ik in 1 huis woon. Ik wilde niet dat zij er perongeluk achterkwam wat zij kreeg, door een logo of bedrijfsnaam bijvoorbeeld. De verkoopster dacht super mee en het is helemaal goed gekomen!

Zelf ook een draakje besteld. Ik had een kleur gezien die ik mooi vond, maar ik wist niet welke dit was. Zij vertelde mij welke kleur het was en stuurde nog wat foto's, zodat ik de leukste kon kiezen. Mooie kwaliteit, top service, wij gaan zeker vaker bestellen! (Foto van mijn draakje)